top of page

 

Ik geloof dat ieder mens uniek is. En dat ieder mens graag onderdeel is van een groep. Verbinding en verbondenheid wilt voelen. Dat dit (uniciteit & verbondenheid) de opdracht van het leven is. 

Om me heen zie ik dat dit vaak (nog) niet geleefd word. In leiderschap en volgerschap hier nog zoveel in te leren en ontwikkelen is. Dat burn out, niet (samen) werkende MT's en teams, achterblijvende bedrijfsresultaten en vertrekkende of niet vertrekkende ontevreden medewerkers hier een effect van zijn.  

 

Mijn droom is om bij te dragen aan (werk) geluk, gezondheid én succes binnen het bedrijfsleven in Nederland. Door bedrijven, organisaties (van multinationals tot MKB) en individuen, langs de weg van bewustwording, te begeleiden bij hun (gedrags-) veranderingsproces.

Individuen uitnodigen om met hart en ziel te leven en werken. Om vervolgens in contact met zichzelf wezenlijk bij te dragen aan de organisatie. Leiderschap en team- ontwikkeling. De relatie met elkaar als basis. Zonder relatie geen prestatie. Verbindend communiceren, authentiek leiderschap en (samen) werken vanuit zingeving en plezier.

Het vraagt openheid, lef en bereidheid.

 

Het wil bewegen vanuit helderheid, verbinding en eindeloze energie.

 

En het antwoord is een bezielde onderneming met de de meest gepassioneerde medewerkers die je jezelf, je onderneming en je mensen kunt wensen...

 

én de allerbeste resultaten.

 

bottom of page